Українська правда

Кононов: "Ми постараємося грати від душі та показати хороший футбол"

Сергей Шемшученко — 26 серпня 2010, 09:30

Усі гравці львівських "Карпат" розуміють важливість матчу проти турецького "Галатасарая" за вихід у груповий етап Ліги Європи.

Про це напередодні поєдинку заяви головний тренер львів'ян Олег Кононов, пише прес-служба клубу.

"Настрій у нас хороший: виграли останню гру у чемпіонаті, зіграли 2:2 на виїзді з "Галатасараєм". Звісно, якщо брати загальний настрій, то він піднесений. З травмованих у нас лише Ощипко. Ткачук уже відновився та тренується у загальній групі. А от Годвіна не буде через дискваліфікацію - це для нас серйозна втрата", - розповів він.

"Усі розуміють важливість матчу проти "Галатасарая" як для кожного з нас, так і для клубу та міста. Ми чудово розуміємо, що це шанс, який дається нечасто. Звісно, ми постараємося зробити все можливе для того, аби пройти далі. Завтра ми постараємося грати від душі та показати хороший футбол", - додав наставник.

"Галатасарай" - це серйозний клуб, де грають кваліфіковані футболісти. Я не думаю, що дві втрати визначальним чином вплинуть на їхню гру. Звісно, що вони приїхали сюди показувати результат і там є гравці, які можуть замінити їх обох", - підсумував Кононов.