Українська правда

Кварцяний: Кононов знає, як пройти "Галатасарай"

Сергей Шемшученко — 26 серпня 2010, 18:13

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний уболіватиме за "Карпати" в Лізі Європи

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

"Дуже тішуся, що "Карпати" успішно грають в Лізі Європи. Адже львів'яни представляють у Європі Західну Україну, а команди нашого регіону у єврокубках грають не так часто. Дай Боже, щоб Олег Кононов та його команда пройшли у Лізі Європи якомога дальше, а ми будемо брати з них приклад. Вважаю, що «Карпати» мають хороші шанси пробитися у груповий турнір цього престижного турніру. "Галатасарай", це звичайно дуже серйозний суперник, але львів'яни вдома повинні довести справу до перемоги за сумою двох поєдинків", - сказав тренер.

"Турки вдома десь трохи недооцінили "Карпати", а коли очухалися, було вже 0:2. Райкаард випустив Бароша і той забив два голи. Тож треба було так попасти, маю на увазі перший гол чеха. Але це футбол, йому в тому епізоді поталанило", - вважає Кварцяний.

"Переконаний, що Олег Кононов знає як треба грати, аби пройти "Галатасарай". Але скажу, що дуже важливо не діяти надто активно. Треба грати розмірено, контролювати гру і діяти дисципліновано в обороні, аби не дати шанс супернику. Але разом з тим, не можна віддавати ініціативу туркам, бо тоді буде сутужно. Я б сили розподілив так: 50% - на атаку і 50% - на захист. Однак в жодному разі не можна грати на 0:0, бо це те саме, що ходити по лезу ножа - одна помилка і все", - резюмував тренер.