Українська правда

Маркевич: На установці просто показав команді гру з "Сампдорією"

Сергей Шемшученко — 27 серпня 2010, 00:05

"Металіст" переміг сильну команду, яка також заслуговувала на участь у груповому етапі Ліги Європи.

Про це Мирон Маркевич заявив на прес-конференції піля зустрічі.

"Ми потрапили на дійсно хорошу команду, хоча всі після жеребкування і говорили зворотне. Але це організована команда, вона знає, що робити на полі, в її складі грають хороші футболісти", - сказав тренер.

"Я сьогодні на установці майже нічого не говорив, просто показав нашу гру з "Сампдорією". Тоді ми досить легко виграли, і я попросив футболістів, щоб вони зіграли в такому ж ключі. Але суперник не дав нам так зіграти, лише після другого голу футболісти зрозуміли, що треба щось міняти і я радий, що вони переламали хід боротьби, зрівняли рахунок, могли ще забити", - додав він.

"Думаю, гра всім сподобалася, це був трилер для вас, а для тренерів - самі розумієте. Ну а завтра буде жеребкування, я радий, що в Харкові буде футбол до нового року", - продовжив Маркевич.

"Треба працювати тренером, щоб розуміти, які почуття долають у такі моменти. 30 тисяч чоловік сидять і вірять у тебе - це серйозна відповідальність. Не знаю навіть як пояснити, це треба відчувати самому", - зазначив Маркевич.

"Зараз я більше думаю про оборону, за 4 гри ми пропустили 11 м'ячів - це занадто. Ми за сезон 19 пропускали, а тут 11 - вдома. Будемо якось виходити з цієї ситуації, серйозно працювати в плані оборони, адже нам забивають з нічого", - виокремив головну проблему нинішнього "Металіста" Маркевич.

Наостанок тренер сказав, що був би радий, якщо б обидві команди могли пройти далі.