Українська правда

Кононов: Нехай "Галатасарай" не ображається, але щастить сильнішому

Сергей Шемшученко — 27 серпня 2010, 14:19

"Карпатам" пощастило у матчі з "Галатасараєм", але команда заслуговувала на успіх своєю грою.

Таку думку тренера "Карпат" Олег Кононова наводить офіційний сайт клубу.

"Ми налаштовувались на цей матч, адже на даний момент в нашому житті це найголовніший поєдинок. Хлопці перейнялися цим, як і весь тренерський склад. І, думаю, також наші вболівальники, усі, хто нас любить і підтримує", - сказав він.

"Ми на останніх секундах пропустили, і на останніх секундах забили. І, зважаючи на хід гри, думаю, що ми не заслуговували на поразку. Нехай не ображається "Галатасарай", але нині ми зіграли краще за суперника, а щастить сильнішому. І нам пощастило", - продовжив білорус.

"Але везіння завжди треба заслужити, і те, що ми забили гол, є наслідком того, що ми не мирилися з поразкою і пішли у відчайдушний, останній штурм. І фортуна нам посміхнулась", - додав він.

"Я не встиг нічого відчути після пропущеного голу, адже ми одразу ж забили у відповідь. Звісно, було прикро, адже Неманья Тубіч нині відіграв один з найкращих своїх поєдинків. І те, що він послизнувся на рівному місці, звісно ж, було образливо. Але в нас команда і ми готові виручати один одного", - зазначив тренер..

Кононов додав, що кузнецов і Федецький покарані за вилучення не будуть, й відмовився коментувати суддівство. Щодо жеребкування, то йому однаково, хто буде суперником "Карпат" далі.