Головне

Тимощук: "Якщо серйозні клуби проявлять інтерес, розгляну їхні пропозиції"

03.08.2010 08:48 262 0

Півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук розгляне пропозиції, якщо до нього звернуться клуби із серйозними завданнями.

Про це український футболіст заявив в інтерв'ю "Спорт день за днем".

"Серпень тільки розпочався. До кінця трансферного періоду ще цілий місяць. У мене є час вивчити варіанти. Якщо клуби із серйозними завданнями проявлять конкретний інтерес, я, звичайно, розгляну їхні пропозиції і вже потім вирішу, з урахуванням моїх особистих обставин. Але наразі я гравець "Баварії" та готуюся до того, щоб допомогти цьому клубу вирішувати серйозні завдання", - сказав він.

За словами Тимощука, він дуже здивонаний тим, що головний тренер клубу Луі ван Гал порадив йому шукати нову команду, не сказавши це віч-на-віч гравцю.

"Я не читав його слів у пресі. Якщо це справді так, то я здивований, тому що ми все ще одна команда, маємо підтримувати та допомагати один одному, тим більше що тренер знає мою сімейну ситуацію, але, мабуть, вважав за краще не сказати мені це віч-на-віч, а заявити про це у пресі. Я працював з багатьма тренерами, багато чому навчився у них, але цей приклад для мене не найкращий", - пояснив Тимощук.

Коментарі ()