Головне

Суркіс: "Я можу розірвати угоду з Газзаєвим без виплати компенсації"

31.08.2010 09:28 993 0
Суркіс: "Я можу розірвати угоду з Газзаєвим без виплати компенсації"

В Ігоря Суркіса не було розмови, що що у разі невиходу у Лігу Чемпіонів Валерій Газзаєв подасть у відставку.

Про це заявив сам президент київського "Динамо" у програмі "Про футбол" на каналі "2+2", пише "Динамомания"

"У нас не було розмови з Валерієм Газзаєвим, що у разі невиходу у Лігу Чемпіонів він подасть у відставку або не подасть у відставку. У нас є контракт, і багато хто сьогодні намагається вгадати, що написано у цьому контракті. А у ньому написано дуже просто, що перед головним тренером стоять завдання: виграти чемпіонат України, а якщо не виграти, то з другого місця потрапити у Лігу Чемпіонів", - сказав він.

"Якщо тренер не потрапив до Ліги Чемпіонів, я маю право в односторонньому порядку розірвати контракт. Без виплати компенсації. Тренер бере на себе зобов'язання потрапити у Лігу Чемпіонів, я беру на себе фінансові зобов'язання. Я можу звільнити тренера і тоді, коли він іде на першому місці, але команда не показує потрібної якості гри", - додав Суркіс.

За словами президента клубу, він не звільнив Газзаєва після програшу голландському "Аяксу", бо у "Динамо" розпочалася велика перебудова.

"Я хотів би, щоб ця перебудова завершилася. У грі з "Аяксом" у "Динамо" грало сім українців. Газзаєв перебудовує команду. Я, як президент клубу, бачу, що він робить. А мені видніше, тому що я перебуваю всередині. Я попрацював з багатьма тренерами, у тому числі з великим Лобановським, якому, команду, до речі, підготував Йожеф Сабо", - розповів він.

"Ми хочемо з'ясувати, трагедія чи не трагедія, що команда не потрапила до Ліги Чемпіонів. Так, для вболівальників це трагедія, для мене, президента клубу, це трагедія. Тому що ми 14 разів брали участь у кваліфікації Ліги чемпіонів і 12 разів до неї виходили. Багато хто сьогодні говорить, що це велика фінансова підмога... Це може бути для "Металіста", для "Карпат" велика, але для клубу з бюджетом 60-70 мільйонів на рік ця підмога незначна. І ми прагнемо до Ліги Чемпіонів не через гроші, а заради спортивних принципів", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()