Українська правда

Координатор програм ООН: Почну уболівати за "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2010, 18:22

Постійний координатор Програми розвитку ООН в Україні Олів'є Адам, що побував із візитом у Донецьку, завершив свою робочу поїздку екскурсією по "Донбас Арені".

Про це повідомляє офіційний сайт арени.

"Це чудовий фінал після численних зустрічей і перемовин. Я фанат футболу і давно бажав побачити ваш новий стадіон. Минулого року збирався приїхати на матч із "Тулузою", проте, на жаль, не вдалось. Фантастична споруда, я справді щасливий тут бути!" - сказав Адам.

Прогулюючись по стадіону в компанії своїх колег, Олів'є Адам раз по раз зауважував для себе нюанси, пов'язані із соціальною сферою. Так, наприклад, його особливо порадувала турбота про людей із обмеженими фізичними можливостями: наявність пандусів для заїзду на трибуну, окремого ліфта і паркінгів, а також спеціально обладнаних глядацьких місць.

"Наступного разу обов'язково побачимося на футболі. Як справжній патріот, я, звичайно ж, уболіваю за збірну Франції. Але вони показали не дуже добрий результат на чемпіонаті світу, тому, швидше за все, відтепер я почну вболівати за "Шахтар", - сказав Адам.