Українська правда

Кожанов: Дружина та батьки були в шоці від того, що мене викликали в збірну

Сергей Шемшученко — 3 вересня 2010, 19:10

Денис Кожанов став четвертим гравцем львівських "Карпат", викликаним до збірної у 2010 році.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Я вже почав планувати свої вихідні, коли зателефонував генеральний директор клубу і повідомив, що мене викликано до збірної. Було дуже приємно і водночас цілком несподівано. В першу чергу сказав дружині - вона теж була в шоку від новини, потім подзвонив батькам: ті втішилися й побажали удачі", - розповів футболіст про виклик до збірної.

"Це дуже престижно і водночас хвилююче. Коли приїхав на базу, то потрібен був певний час для адаптації: все ж зовсім інша обстановка, інші люди. Коли виходив на перше тренування - відчутно хвилювався. Однак вже після першого заняття освоївся і тепер почуваю себе тут своїм", - сказав Кожанов.

"Все, чого ми досягли на даний момент у Львові сталося завдяки стратегії і підготовці нашого головного: з Олегом Георгійовичем Кононовим приємно й цікаво працювати", - підкреслив Денис роль тренера.

"Така можливість може з‘явитися раз у житті, тож треба докласти всіх зусиль, аби використати цю нагоду і закріпитися у першій команді. Якщо, Дай Боже, вийде - це буде великий плюс і для мене як футболіста, і для мого клубу. Тож найважливіше - працювати і прогресувати", - сказав Кожанов.