Українська правда

"Футбол" покаже чемпіонат Англії у прямому ефірі

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2010, 16:13

У найближчі вихідні на телеканалі "Футбол" стартують прямі трансляції матчів чемпіонату Англії. Це стало можливим завдяки ексклюзивному контракту на показ англійської Прем'єр-ліги на території України.

Про це повідомляє офіційний прес-реліз каналу.

Перші прямі трансляції відбудуться у суботу, 11 вересня. О 14:40 телеглядачі зможуть спостерігати за протистоянням "Евертон" - "Манчестер Юнайтед", а о 16:55 за грою "Вест Хема" і "Челсі". У понеділок, 13 вересня, канал "Футбол" покаже в прямому ефірі матч між "Сток Сіті" і "Астон Віллою". Початок трансляції о 21:55.

"У найближчому турі ми запропонуємо нашим телеглядачам відразу шість матчів, три в прямому ефірі і ще три в запису. У жовтні ми запускаємо другий спортивний канал "Футбол" (відповідна ліцензія на мовлення вже отримана), після чого у нас з'явиться достатньо ефірного простору для реалізації такого потужного телепродукту, як чемпіонат Англії. Сумарно на наших двох футбольних каналах вболівальники зможуть дивитися в прямій трансляції в кожному турі не менше шести матчів англійської першості", - повідомив директор телеканалу Олександр Денисов.

Нагадаємо, телеканал "Футбол" також є правовласником на трансляцію чемпіонатів Іспанії, Франції, Німеччини і Бразилії.