Головне

Тренер БАТЕ: До Києва їдемо за перемогою

14.09.2010 11:56 714 0
Тренер БАТЕ: До Києва їдемо за перемогою

У білоруському БАТЕ планують вийти до плей-офф Ліги Європи, і першим кроком до виконання мети має стати перемога у гостях над київськи "Динамо" у грі першого туру.

Про це головний тренер суперників киян Віктор Гончаренко розповів "Газете по-киевски".

"До Києва їдемо за перемогою, хоча в принципі влаштує і нічия. Звідки така впевненість? По-перше, я знаю, що в мене кваліфікована команда. А по-друге, у моїх підопічних вже пристойний досвід в єврокубках. Нас вже нічим не здивуєш і не налякаєш", - сказав він.

"Ми плануємо вийти в наступний раунд турніру. Упевнений, і "Динамо", і АЗ, і "Шериф" ставлять перед собою аналогічне завдання. Але нашій команді дійсно пора вже домагатися більшого на євроарені", - продовжив білорус.

"Відсутність Шевченка для нас - однозначно хороша новина. Андрій - лідер "Динамо", боєць і просто великий майстер"_ вважає Гончаренко.

"Кияни планували грати у Лізі Чемпіонів, тому укомплектована команда дуже солідно. В одній лише лінії атаки у "Динамо" близько десяти класних виконавців", - додав він.

"Ні з ким персонально грати не будемо. Як буває - "прихопимо" одних, а "вистрілять" інші. Взагалі ж я намагаюся сам диктувати умови, ніж підлаштовувати свою команду під суперника", - резюмував 33-річний фахівець.

Коментарі ()