Головне

Ліга Європи. БАТЕ доводить, що в "Динамо" залишилося лише ім`я

17.09.2010 00:46 587 0
Ліга Європи. БАТЕ доводить, що в "Динамо" залишилося лише ім`я

Перед матчем з київським "Динамо" гравці БАТЕ на чолі зі своїм 33-річним тренером самовпевненно заявляли: "їдемо до Києва за перемогою", "від "Динамо" залишилося лише славне минуле та ім`я".

Як це не прикро визнати, але десь гості були праві. Такої безхаректорної гри команди не доводилося бачити вже давненько. Питання навіть в іншому, що з таким слабким суперником (при всій повазі до БАТЕ) столичний клуб зіграв на рівні, але здебільшого програв, тому що грав вдома. 

БАТЕ дійсно приїхав до Києва за перемогою і майже досяг цього. Хоча і нічия для команди Валерія Газзаєва - це однаково, що поразка.

Після знахабнілих висловлювань гравців БАТЕ, здавалося, що "Динамо" повинно вийти і довести хоча б щось, хоча б у грі з білорусами. Але ні, не вийшло. Не побачили ми ні гри, ні тренерської думки Газзаєва. Ні, звичайно, Газзаєв щось собі думає, але не всі можуть це зрозуміти. Наприклад, чому був замінений Гусєв, який був найкращим гравцем у складі "Динамо" в першому таймі? На жаль, нам цього не зрозуміти, так вирішив осетинський гуру.

Ще одне питання до Газзаєва. Скільки ще можна буде ставити до складу бразильську пару Бетао-Алмейда, які щогри привозять по пару голів. У всіх європейських команд ми бачимо бразильський півзахист чи атаку і лише в "Динамо" - це оборона. Причому, там ще грає й український грек Хачеріді, який поки заслуговує лише місця в стартовому складі на матчі чемпіонату України.

Маграо - 115 прострілів у штрафну суперника  і з них 114 влучають у захисників суперника. Швидкості нуль, удари по воротах лише в бік верхніх рядів трибун - це бразилець.

Напад київського "Динамо" - це вже "бородата" тема для обговорення на форумах. Якщо немає Шевченка, не в формі Мілевський, то нікому і забивати. Мілевський у грі з БАТЕ провів чи не найкращий матч в "Динамо" у цьому сезоні і навіть забив. Але для Мілевського відбігати весь матч - нині дуже проблематично і він починає видихатися за хвилини 20 до завершнення матчу.

Є в Газзаєв бразильці Андре та Гільєрме. 19-річного Андре тренер "Динамо" постійно випускає за заміну, але цей гравець поки не розуміє, де він грає, і чому він тут опинився. В "Сантосі" на Андре грали усі і він забивав.

У "Динамо" паси може видавати Шевченко або Гусєв,  але ні того ні іншого в момент його виходу на поле не було. Так, був Мілевський, але до того часу він вже ледве пересувався по полю. Гільєрме, який забивав у ЦСКА чомусь не знаходить довіри у Газзаєва, хоча Валерій Георгійович тренер, йому видніше. 

Так, ще є Ярмоленко, але про нього краще не будемо, оскільки це улюблений гравець Газзаєва і він може образитися.

БАТЕ ж в Києві довело, що у "Динамо" потрібно щось змінювати. Можливо, тренера, можливо деяких гравців варто перевести до "Динамо-10", але зміни потрібні. І не варто президенту "Динамо" Ігорю Суркісу боротися з нецензурною лексикою на матчах "Динамо" серед уболівальників. Коли команда заграє, то і лайливих слів на трибунах стане поменше. А поки маємо те, що маємо.

Коментарі ()