Головне

Суркіс розпочинає боротьбу з хамством та матюками на матчах "Динамо"

16.09.2010 00:49 814 0

Київське "Динамо" розпочинає боротьбу з нецензурною лексикою та хамством на трибунах стадіону "Динамо" під час матчів команди.

Про це розповів президент клубу Ігор Суркіс.

"Повинен сказати, що ми зараз розпочинаємо боротьбу з вакханалією, яка діється на трибунах під час домашніх матчів "Динамо". Іншого слова для цього безладу, я підібрати не можу. Ніколи раніше такого не було. Я вже дав команду усім відповідним службам. А якщо вони не впораються, я оновлю штат.

Те, що ми останнім часом чуємо на стадіоні - хамські вигуки, мат - мене як президента клубу не може не хвилювати. Тому ми будемо із цим боротися дуже жорсткими методами. Якщо ці вболівальники вважають себе фан-рухом "Динамо", то ми обійдемося без такого фана-руху. Це я вам кажу як президент клубу. Тому що треба поважати дітей і інших уболівальників, які приходять на стадіон, і виховувати культуру в наших підростаючих фанатів, а не занурювати їх в атмосферу, де із трибун лунає лише мат.

Сподіваюся, ті, для кого призначені ці слова, мене зрозуміють. Завтра матч буде міжнародним, але ви прекрасно розумієте, що всі слова перекладаються. Клуб же не має наміру платити за чиєсь хамство. Так що в цьому напрямку ми будемо працювати, - цитує Суркіса dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()