Українська правда

Луческу: Важливо, що почали груповий турнір з перемоги

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2010, 00:57

Гравцям донецького "Шахтаря" суттєво бракувало точності у завершальній фазі атак у матчі Ліги Чемпіонів проти "Партизану".

Про це, як повідомляє офіційний сайт донеччан, сказав на післяматчевій прес-конференції головний тренер команди Мірча Луческу.

"Дуже складна гра. Ми чекали, що матч буде непростий, все-таки він був перший, до того ж проти команди, яка в останніх сімнадцяти матчах не зазнала жодної поразки", - сказав він.

"Відчувався хороший ентузіазм суперника і впевненість у своїх силах. Протягом всієї гри було видно, що вони боролися за кожен м'яч, дуже добре перекривали всі зони і організовано діяли в обороні", - поділився враженнями про гру сербів Луческу.

"Думаю, ми досить впевнено контролювали хід гри. За великим рахунком, лише наприкінці матчу "Партизан" створив два небезпечних моменти, а в цілому ми практично нічого їм не дозволили створити. Ми ж мали чотири-п'ять моментів, які повинні були реалізовувати", - заявив тренер.

"У завершальній фазі ми не були точними. Більш впевнено повинні були діяти у штрафному майданчику. Дуже добре, що прийшов цей гол Даріо зі стандартного положення, хоча ми очікували, що заб'ємо сьогодні, природно, з гри. Звичайно, важливо, що ми завоювали три очки і почали груповий турнір з перемоги", - підбив підсумки гри румун.

Також Луческу сказав, що поставив у склад Гая, бо той має досвід гри у єврокубках, й Олексій виправдав його сподівання. Щодо Віценця, то він вийшов на останні хвилини, бо тренер хотів дати йому відчути, що таке Ліга Чемпіонів.