Українська правда

Тренер "Партизана": Шкода, що не змогли забити

Сергей Шемшученко — 16 вересня 2010, 01:32

Сербський "Партизан" мав можливості, аби поїхати із Донецька з очками, але команда грала із сильним суперником.

Про це, як повідомляє офіційний сайт "Шахтаря", на післяматчевій прес-конференції сказав тренер команди гостей Алєксандар Станоєвіч.

"Дуже шкода, що пропустили м'яч напркінці гри. "Шахтар" діяв краще, протягом всієї гри контролював ритм, створював дуже небезпечні ситуації біля наших воріт, але реалізація була не на найкращому рівні", - сказав він.

"На жаль, ми не змогли забити м'яч, хоча мали для цього два-три шанси. Але я можу привітати своїх футболістів, які продемонстрували гарну, змістовну гру і тактичну дисципліну. Лише в останні десять хвилин вони не виконали завдання, тому що не зіграли належним чином в атаці. Але цьому є пояснення - проти нас грала дуже сильна команда", - додав серб.

"Зрозуміло, що дуже важко набирати очки в Лізі чемпіонів, тим більше що "Партизан" вважається аутсайдером своєї групи. Але у нас все-таки є шанс. Будемо намагатися завойовувати очки в домашніх матчах, в тому числі і за рахунок підтримки нашої публіки", сказав він.

Станоєвічу не зовсім сподобалась гра кращого бомбардира команди у єврокубках бразильця Клєо, але він вважає, що форварду бракувало підтримки. Також наставник сказав, що заміна капітана команди Крстаїча була викликана болісним ударом по ногах, якого зазнав захисник.