Українська правда

Кононов: Ми ні перед ким не прогинаємося, не здаємося, ми рухаємося вперед

Сергей Шемшученко — 17 вересня 2010, 08:24

"Карпати" мало в чому поступалися "Боруссії" у матчі 1 турі Ліги Європи. Про це на післяматчевій прес-конференції розповів наставник львівського клубу Олег Кононов.

"Думаю, що гра видовищна і цікава була. Вважаю, що мало чим супернику поступалися. Хіба що одним забитим м'ячем. Неприємно, коли гравець отримує травму і виходить з гри на 16-ій хвилині. Заміна була, але Михайло добре відіграв, гол забив. Щодо кінцівки, то я вважаю, що пропустили ми два голи в першу чергу через наші помилки в центральній зоні. Будемо розбирати, як так сталося.

У нас така ж ситуація з турками була, тоді я сказав Райкаарду "соррі", тепер мені таке сказали. Життя не закінчується, але дуже прикро нам. Ми будемо тримати удар і рухатися далі. Команда заграє по-новому, більш впевнено. Ми не будемо дивитися на те, хто є нашим суперником, - цитує тренера офіційний сайт "Карпат".

Також після матчу Кононов подякував своїм футболістам за гру.

"Після матчу в роздягальні я сказав футболістам: сьогоднішньою грою ви заслужили не лише аплодисменти на стадіоні, але й оплески тих глядачів, які були перед екранами телевізорів. Я сказав, що це тільки перша гра в групі. Ще буде 5 матчів. На них ми будемо налаштовуватися, як на останній бій і будемо грати лише на перемогу, не залежно де, і незалежно проти кого. Ми ні перед ким не прогинаємося, не здаємося, ми рухаємося вперед. Незалежно від результату, навіть якщо він буде негативним. Ми докладемо усіх сили, аби грати весною".