Українська правда

Дуже радий, що ми виграли, - Газзаєв

Сергей Шемшученко — 19 вересня 2010, 18:53

Ліганська "Зоря" грала дуже організовано у матчі проти "Динамо", мала свої шанси у контратаках.

Так вважає головний тренер київського клубу Валерій Газзаєв, пише сайт "Зорі".

"Дуже радий, що ми виграли. Не зовсім хороший настрій був у всіх нас після гри з БАТЕ. Ми були спустошені. Психологічний стан був дуже негативним. У першу чергу у мене, як у головного тренера. Безумовно, і гравці переживали, і цей психологічний вантаж тиснув сьогодні практично протягом усього матчу", - сказав він.

"Ми мали перевагу, створили багато моментів. На щастя, наприкінці змогли добути переможний результат. Що стосується "Зорі", то вона грала дуже організовано, шукали свій шанс на контратаках. Забили гол, потім могли збільшити відрив у рахунку, але нас врятувала поперечина. У цілому ж, я задоволений грою. Ми виграли і це найголовніше", - додав тренер.

"Я сьогодні перед грою сказав гравцям, що був дуже задоволений змістом гри з білорусами, особливо у першому таймі, коли була тотальна перевагу. На жаль, ми пропустили гол вже на третій хвилині і не забили пенальті. Після тієї гри я був дуже сильно розчарований результатом. У першу чергу для нас важливий результат", - підсумував Газзаєв.