Головне

Маркевич: Мене не хотіли бачити у збірній з самого початку

02.09.2010 15:26 420 0

Мирон Маркевич із самого початку вирішив піти зі збірної, якщо "Металіст" визнають винним у договірному матчі.

Про це сам наставник повідомив кореспонденту "Експресу".

"Нинi я розумiю, що не слiд було тодi, в лютому, влiзати у це все.Попри статус головного тренера, я почувався чужим у цiй командi. Було багато моментiв, про якi можу розповiсти один на один. Виносити це у пресу не дуже хочеться. Буде зайвий неспокiй у моїй сiм'ї, адже цi  люди робитимуть усiлякi пiдлостi", - сказав Маркевич.

"У той самий день, коли мене призначали головним тренером збiрної, пiдкинули цю качку iз договiрним матчем. З одного боку Григорiй Суркiс тисне менi руку, а з iншого каже, що матч "Металiста" i "Карпат" був договiрним. Ще першого лютого я вирiшив: якщо цю липову справу доведуть до кiнця, я подам у вiдставку", - зізнався він.

"Мене не хотiли бачити у збiрнiй зi самого початку. Суркiс вiдкрито сказав: "Я хотiв iншого тренера". Просто всi чекали вiд мене провальних матчiв, а з ними -- i приводу мене позбутися. А команда стартувала непогано", - додав тренер.

"Будь-яку гру у нашому футболi можна назвати договiрною. Якщо команда програла, то можна казати, що вона це зробила спецiально. Адже помилився захисник, воротар пропустив м'яча мiж ногами чи руками. I це футбол, який не може iснувати без помилок", - каже Маркевич.

"Та чомусь вчепилися саме до цiєї гри. Бiльше нiчого їх не цiкавило. Не знаю, чому забули гру "Карпати" - "Спартак" (Суми)", - дивується він.

Також наставник "Металіста" сказав, що фінансових претензій до ФФУ він не має, а першим, кому він сказав про рішення піти зі збірної, був Олександр Ярославський.

Коментарі ()