Головне

Українська Прем'єр-ліга отримає єдиний пул до 20 жовтня - Данілов

02.09.2010 17:11 433 0
Українська Прем'єр-ліга отримає єдиний пул до 20 жовтня - Данілов

У Прем'єр-лізі найближчим часом створять Робочу групу, яка займатиметься створенням тендеру на трансляцію матчів УПЛ, відбудеться який не пізніше 20 жовтня.

Такі підсумки загальних зборів учасників Прем'єр-ліги, про що розповів президент організації Віталій Данілов, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"14 команд проголосували "за", представник Вадима Рабіновича утримався, а "Кривбаса" взагалі не було. Усі говорили про новий телевізійний пул. Питання у тому, що декому не подобалося, що той чи інший канал транслює. Тому ми зараз вийдемо на новий тендер, і всі канали можуть брати участь", - запевнив він.

"У нас була одна проблема - хто буде транслювати. У президентів клубів одна позиція: хто більше заплатить, той і буде транслювати. І це нормальний комерційний підхід", - пояснив президент.

"Насправді, я зустрічався з президентами клубів протягом цих двох тижнів. Не зміг зустрітися з Рабіновичем, Коломойським і Суркісом. А так усі погодилися, що варто провести тендер", - додав Данілов.

Президент Прем'єр-ліги пообіцяв, що ця подія транслюватиметься на телебаченні, "щоб не було потім розмов, що УПЛ лобіює той або інший канал".

Віталій Данілов також прокоментував питання початків матчів і штрафи за відмову віддати УПЛ права на показ домашніх матчів.

"Ми звернулися до ФФУ, щоб рішення щодо початків матчів приймала Дирекція Прем'єр-ліги. Олександр Бандурко нас почув, і він, загалом, погодився з цим. Клуби подали апеляції у КДК. Якщо там скасують ці штрафи, то щось зміниться", - розповів президент.

Коментарі ()