Головне

Блохін: "Газзаєв мав йти до кінця та піти з "Динамо"

20.09.2010 08:58 777 0
Блохін: "Газзаєв мав йти до кінця та піти з "Динамо"

Валерій Газзаєв мав залишити посаду головного тренера київського "Динамо" після того, як він оголосив, що залишить команду.

Про це в інтерв'ю "Газета по-киевски" заявив екс-тренер національної збірної України та колишній гравець "Динамо" Олег Блохін

"Якщо дивитися на результати, то звільнення Газзаєва є цілком логічним. Він поки не виконав жодного поставленого завдання. Більш того, я вам скажу як уболівальник, киянин і людина, яка багато років віддала "Динамо", - мені неприємно дивитися на це неподобство. Всі ж бачать, що у команди проблеми з фізикою. Багато хто взагалі виходять на поле без бажання боротися. Я вже не кажу про незрозумілу селекцію. Хоч один з легіонерів, куплений за Газзаєва, заграв? Андре та Гільєрме взяли на лавці сидіти? І це тільки ті проблеми, які на поверхні", - запевнив він.

"Свого часу Буряка та Михайличенка звільняли у вересні. І гірше вже точно не було. Інша справа, чи буде краще? Ось у цьому ніхто не впевнений. Тому можна зрозуміти і президента клубу, який вважав за краще не йти на ризик із зміною тренера, а дав Газзаєву черговий шанс", - додав фахівець.

"Мені здається, у цій ситуації Газзаєв повинен був йти до кінця. Якщо вже сказав "йду", то тримай слово, ти вже не хлопчик. Тим більше, що заява його було цілком усвідомленою, а не суто емоційною. І хоча президент умовив тебе залишитися, ти вже втратив довіру гравців і вболівальників, коли сказав, по суті, "не хочу більше працювати у цій команді2. Я, наприклад, за свої слова відповідав. Сказав, що піду зі збірної України - і пішов, незважаючи на те, що мене багато хто відговорював", - пояснив Блохін.

На його думку, наразі неможливо передбачити майбутнє Газзаєва у "Динамо", адже може статися все що завгодно.

"Ймовірно, після всіх цих подій команда отримала хороший струс, почне грати і про відставку головного тренера всі забудуть. А можливий і поганий сценарій - підуть поразки, і Газзаєв не дотягне навіть до зими. Нам не залишається нічого іншого, як повірити Ігорю Суркісу. Він краще за всіх знає реальний стан справ у "Динамо". І якщо продовжує довіряти Газзаєву, значить бачить вихід із становища, що склалося", - підсумував екс-тренер збірної.

Коментарі ()