Головне

Ми ведемо переговори з авторитетними тренерами, - Коломойський

20.09.2010 09:40 363 0

Серед претендентів на посаду головного тренера дніпропетровського "Дніпра" немає Юрія Сьоміна, Франка Райкарда та Юрія Красножана.

Про це у коментарі "Спорт-Экспресс в Украине" заявив власник клубу Ігор Коломойський.

"Ці кандидатури вже не актуальні. Якщо хтось і розмовляв із Красножаном від нашого імені, то без санкції акціонерів. Цей тренер не відповідає амбіціям "Дніпра", - сказав він.

"Гра команди, і результати останнім часом були далекі від того, що хотіли б бачити вболівальники й акціонери "Дніпра". Ми не потрапили у груповий турнір Ліги Європи, втратили завойовані на старті чемпіонату позиції, а на довершення - ще й програли "Севастополю", - додав Коломойський.

"Більш того, маючи у розпорядженні класних нападників, Безсонов вважав за краще виставити у цій зустрічі трьох опорних півзахисників і всього одного форварда. Хоча керівництво клубу неодноразово звертало увагу тренера на те, що він зловживає оборонної тактикою, і той обіцяв, за винятком поєдинків з грандами, випускати як мінімум двох", - пояснив він.

За словами власника клубу, Вадим Тищенко може працювати з командою до зими, проте ведуться переговори з іншими тренерами.

"Зараз ми ведемо переговори з авторитетними тренерами, і якщо той, на кому ми зупинимо свій вибір, буде готовий приступити до роботи негайно, ми не станемо відкладати його призначення у довгий ящик. У той же час я не раджу скидати з рахунків Тищенка - нехай він у свій час і сказав, що бачить себе лише асистентом", - підсумував Коломойський.

Коментарі ()