Головне

Суркіс - гравцям: "Марку "Динамо" не можна опускати до такого рівня"

21.09.2010 14:48 773 0
Суркіс - гравцям: "Марку "Динамо" не можна опускати до такого рівня"

Найближчим часом "Динамо" має реабілітуватися насамперед в очах уболівальників.

Про це заявив президент київського клубу Ігор Суркіс в ефірі програми "ПроФутбол" на телеканалі "2+2", пише "Динамо Киев от Шурика".

"Я справді провів бесіду з хлопцями віч-на-віч. Ця зустріч відбулася на нашій базі. Перед цим я майже всю ніч спілкувався з капітаном команди Андрієм Шевченком. З хлопцями у нас була нормальна, чоловіча розмова. Я нікого не лаяв, не критикував, а просто сказав, що марку київського "Динамо" не можна опускати до такого рівня. У футболі буває всяке, але після невдач повинні бути перемоги. Я сподіваюся, що хлопці мене зрозуміли. Найближчим часом "Динамо" має реабілітуватися насамперед в очах уболівальників", - сказав він.

"Повторюся, ніякої сенсаційності у цій розмові не було. В інтернеті, знаю, вже пишуть, що я когось лаяв. Це неправда. Відбулася нормальна, цивілізована розмова. Причому, це був не монолог, а саме діалог. Кожен висловив те, що він хотів висловити. І за підсумками цієї розмови можу вам сказати: я переконався у тому, що ми прийняли правильне рішення, залишивши біля керма команди Валерія Георгійовича Газзаєва", - додав президент.

За словами Суркіса, інформація про те, що він пообіцяв команді подвійні преміальні за перемогу над київським "Арсеналом", - просто дурниці.

"Ми взагалі не обговорювали фінансових складових - і мені, і гравцям було не до цього. На цій зустрічі я просто хотів дізнатися, що відбувається з командою, які у хлопців є проблеми. Проблеми, перш за все, морального плану. Преміальні - це внутрішня справа клубу, але, повірте мені, ми цього питання на зустрічі із гравцями не стосувалися, і взагалі не заглядали так далеко вперед: на той момент нас чекав не матч з "Арсеналом", а важка гра із "Зорею". Так що ми просто поговорили і подивилися один одному в очі", - запевнив він.

Ігор Суркіс попросив уболівальників трішки почекати та набратися терпіння.

"Я прошу про це вболівальників, уже попросив про це команду. Попросив і Валерія Георгійовича - попросив його бути менш емоційним і просто набратися терпіння. У футболі нічого не відбувається відразу. Ми не можемо замахуватися на якісь перемоги, якщо не будемо терплячими. У нас є лідери у команді - ті ж Шевченко, Мілевський, Гусєв - і вони, впевнений, зроблять так, що молоді хлопці будуть швидше прогресувати", - розповів президент.

"До речі, крім усього іншого, чомусь ніхто не говорить про те, що у день гри з БАТЕ у нас було травмовано дев'ять футболістів основного складу. Дев'ять! І якщо б вони були здорові, то людини чотири-п'ять обов'язково грали б у матчі з борисовцями", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()