Українська правда

Кубок України. 1/16 фіналу. "Динамо зіграло на межі фолу для Газзаєва

Сергей Шемшученко — 22 вересня 2010, 19:50

Київське "Динамо" продовжує нагадувати "Титанік", який ось-ось потоне. Третій матч поспіль команда Валерія Газзаєва не може показати хоча б якогось нагадування на футбол у виконанні гранду українського футболу, і вирішує результат двобою в останні секунди.

Після двобою з "Кримтеплицею" Газзаєв мав усі шанси знову подавати у відставку...

У грі 10 туру Прем`єр-ліги із "Зорею" столичну команду врятував Вукоєвич, а цього разу в ролі "бетмена" "біло-синіх" виступив Юссуф, який замкнув простріл у штрафній "Кримтеплиці" і здобув для команди путівку в 1/8 фіналу Кубка України та врятував тренера, який не бачить його в основі команди.

При Валерію Газзаєву київське "Динамо" вже не нагадує ту команду, яку всі бояться і стоять усією командою в захисті. Будь-який клуб Прем`єр-ліги вже виходить на матч з думкою як мінімум на нічию, а не на поразку з невеликим рахунком.

Що там казати, якщо навіть першолігова "Кримтеплиця" інколи притискала "Динамо" до своїх воріт, маючи перевагу у грі...

Звісно, у "Динамо" зараз не найкращі психологічні часи, але команда ж просто не грає у футбол. Відсутня швидкість, комбінаційна гра, фізична підготовка...

У матчі з "Кримтеплицею" Газзаєв дав шанс найближчому резерву, який усі хочуть бачити у першій команді. Якщо відверто, то немає там поки на що дивитися, принаймні таке враження від їх гри...

Виключення становлять Гільєрме, Юссуф та Гіоане. Усі три гравці старалися, а особливо бразилець, який в грі виконував роль такого собі плеймекера, хоча не пощастило з нападом, де були Андре, Зозуля та Кравець. Останній також помітно старався й інколи у них виходили гарні комбінації з Гільєрме.

Юссуф намагався у цій грі швидко діяти на контратаках, надійно грав у захисті і навіть забив гол. Тим не менш, гра з "Кримтеплицею" це не той матч, який розповість про силу будь-якого гравця. Але є деякі футболісти, які навіть у поєдинку з командою Першої Ліги зайвий раз доводять, що їм не місце навіть у запасі київського "Динамо".

Помилка селекції номер 1 - Леандро Алмейда.