Українська правда

Луческу: Задоволений усіма без винятку

Сергей Шемшученко — 22 вересня 2010, 22:41

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після розгрому "Кривбасу" в матчі Кубку України задоволений видовіщністю гри, пише офіційний сайт клубу.

"Добре, що ми пройшли далі і при цьому показали дуже видовищну гру. За рахунку 2:0 на нашу користь суперник практично зупинився і став допускати дуже багато помилок в обороні. Ми ж майже все, що створювали, реалізовували. Задоволений усіма без винятку гравцями. Сьогодні на полі було багато нових футболістів. Ми зіграли дуже організовано, з гарним рухом і великим бажанням", - сказав тренер.

"Перед грою відзначали, що "Кривбас" - дуже хороша команда, яка гідно закінчила минулий чемпіонат, врятувалася. Вони непогано розпочали цей сезон - обіграли харківський "Металіст", полтавську "Ворсклу". Зараз це досить сильна команда. Але сьогодні вони напевно не витримали нашого тиску, і тому рахунок повністю відповідає тому, що було на футбольному полі", - пояснив Луческу.

"Я задоволений тим, як команда зіграла. Це їхній обов'язок - грати таким чином. Мій обов'язок - добре готувати футболістів до гри. Тому я, мабуть, не надто радію перемогам і не дуже сумую після поразок. Це мають відчути і гравці. Звичайно, я вже думаю про наступну гру, яка почнеться за рахунку 0:0, а не 6:0", - сказав тренер.