Українська правда

Маркевич: Мало хто виправдав надії

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2010, 08:43

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич у матчі з "Арсеналом" хотів перевірити найближчий резерв команди.

Про це пише офіційний сайт клубу.

"Ми сьогодні дали можливість проявити себе потенційним гравцям основи, які, судячи з їхньої поведінки, дуже хочуть грати в основі. На жаль, мало хто з них виправдав наші надії. Принаймні, ми тепер знаємо, що на більшість з них сподіватися не можна", - сказав тренер.

"Хто бив би пенальті? Фініньо, Кайта... Лисенко - удар гарматний, з центру поля навіть б'є, напевно тут забив би... Ще знайшли б пару гравців. Фініньо зіграв на своєму рівні. Хоча ми хотіли його поберегти... Він не грав у Києві, тому дали шанс зіграти. Шелаєв - просто друга молодість, всім молодим вчитися б. Ще й з хворою спиною грає. Кайта непогано моментами зіграв. А те, що Олійник витворяв - я б дав йому червону картку і все. Замість того, щоб підсилити гру, зробив усе, щоб ми не виграли", - вважає Маркевич.

"У мене претензії до Лисенка, він стояв на рівних ногах, а треба було стрибати, штовхатися, не давати забити. І взагалі ці голи... Дають розвернутися, вдарити по воротах. Не хочу образити "Арсенал", молодці, виграли хлопці, але так давати забити голи - це наплювацьке ставлення до своїх обов'язків", - сказав тренер.