Українська правда

Толочко: Гравці молодіжної команди "Карпат" виправдали кредит довіри

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2010, 15:24

Головний тренер молодіжної команди "Карпат" Роман Толочко, представники якої грали в кубковому матчі основи проти "Гірника-Спорт", задоволений діями своїх футболістів.

Про це пише офіційний сайт "Карпат".

"До матчу я сподівався, що хлопці зіграють добре і виправдають, як то кажуть, кредит довіри. Тому приємно, що загалом з поставленим завданням вони впоралися. При цьому, звичайно, треба зважити й на те, що суперник був помітно слабший за класом", - сказав тренер.

"З перших хвилин на поле вийшло п'ятеро гравців молодіжної команди. Якщо аналізувати їхню гру кожного окремо, то скажу, що крайні захисники - Гірський і Сагайдак, як на мене, могли більш активно допомагати атаці. Хоча, напевне, вони трішечки хвилювалися і десь підсвідомо боялися не встигнути повернутися в оборону при втраті м'яча. Щодо Мартинюка, який діяв на позиції опорника, то він добре впорався зі своїми функціями - контролював середину поля, починав атаку, пробивав по воротах з дальньої відстані. Можливо, в першому таймі він інколи трохи надто глибоко відходив назад, але в цілому його гра мені сподобалася", - розповідає Толочко.

"Щодо Гудими та Габовди, то перший зіграв не найкращим чином. Володя грав у центрі і надто часто приймав м'яч спиною до воріт, а розвернутися йому не давали. От і вийшло, що у цій грі він проявив далеко не всі свої найкращі якості. Але потенціал у Гудими чималий і з нього повинен вирости хороший гравець. Ну а про Габовду скажу, що він зіграв саме так, як всі й очікували. Адже Юра зараз набрав хорошу форму - в останніх чотирьох іграх за молодіжну команду забив вісім голів. Тепер три забив за основний склад", - додав тренер.