Головне

Палкін вказав Суркісу на ракову пухлину у ФФУ

27.09.2010 10:59 604 0

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін бажає ініціювати перевірку компанії UFI, яка є комерйційним партнером Федерації футболу України.

"Просто питання в тому, що одним із засновників UFI є ФФУ. Природно, потрібно через ФФУ, через виконком подати запит, щоб аудит повністю перевірив діяльність тієї компанії, яка збирає всі гроші з наших уболівальників, а також - що далі відбувається із цими фінансами й хто є засновниками цих усіх компаній.

Зі своєї сторони ми (клуб і стадіон) повністю готові до будь-яких аудитів. Будь ласка, приїдьте, дивітеся ціноутворення й зрозумійте, скільки це все коштує. Але, вибачте мене, він (віце-президент ФФУ Володимир Лашкул - ред) хотів заробити п'ять мільйонів доларів, а ми просимо за оренду менше ста тисяч доларів. І хто, запитується, займається здирництвом?

Просто спостерігається некоректне ведення справ з боку UFI. Я б сказав, що UFI - це ракова пухлина на тілі національного футболу. Вважаю, що пану Суркісу слід розібратися із цією компанією, тому що громадськість скоро винесе цю UFI на вилах, - цитує Палкіна офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()