Головне

Ліга Європи. "Карпати": З Парижу без очок. ВІДЕО

30.09.2010 22:23 1530 0
Ліга Європи. "Карпати": З Парижу без очок. ВІДЕО

Якщо так пригадати останні матч львівських "Карпат", то можна подумати, що підопічні Кононова якось зупинилися у Парижі. Просто до цього у поєдинках "зелено-білих" забивалося не менше трьох-чотирьох м'ячів. А ще важче пригадати, коли "Карпати" не забивали. Якщо ж копнути, то вийде - 15 серпня, у матчі із "Шахтарем".

У Парижі "Карпатам" усе зіпсував швидкий гол уже на четвертій хвилині. І якби був хороший трудовий гол, то питань не було б, а так - м'яч ліг на ногу з далекої відстані. Дай Жайє так пробити ще разів двадцять, то не факт, що хоча б один раз він влучить у ворота. Майже такий гол і забив Нене. Місце удару було дещо лівіше, якщо дививтися, як велася трансляція.

В обох епізодах сумнівною є гра Тлумака. І якщо у першому випадку все сталося динамічно, то у другому - Андрій мав прикривати ближній кут. Мав діставати він м'яч, якщо захищає кольори команди, яка грає у Лізі Європи.

Загалом, у "Карпат" були шанси відігратися. Підрахувавши всі удари, можна сказати, що львів'яни могли і виграти. Та влучити у ствір паризьких воріт виявилося важче, аніж думалося. Особливо пригадується удар Зеньова на 42-ій хвилині - метрів з десяти вище воріт... І тд...

Склалося таке враження, що "Карпати" не то боялися, не то їм не вистачало підтримки. У домашній же матчах їх женуть вперед 30 тисяч, а тут порожній стадіон "Парк-де-Пренс". Проте для Кононова та його хлопців кожен матч - досвід на наступні роки. Хочеться вірити, що наступного разу фортуна буде на нашому боці.

Коментарі ()