Українська правда

Газзаєв: "Динамо" не вистачає досвіду

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2010, 20:21

"Динамо" потрібно трохи часу і команда демонструватиме хороші результати.

Так вважає головний тренер команди Валерій Газзаєв, пише офіційний сайт УЄФА.

"Наша команда є доволі молодою, а тому їй елементарно не вистачає досвіду. Хлопці зростають, їхня майстерність удосконалюється. Так, це не відбувається дуже швидко, але іншого годі й чекати", - сказав тренер.

"Треба терпіння. Нині на лідируючі позиції в «Динамо» теж упевнено виходять власні вихованці. Наприклад, Андрій Ярмоленко, якого рік тому багато хто незаслужено критикував. Додає і Денис Гармаш. Так, їхнє зростання нестабільне, але й це - нормальний процес. Чудес не буває", - міркує наставник.

"Психологічні складнощі або функціональні проблеми? Усе це вигадки. Команда показує змістовну гру, створює достатньо гольових моментів, проте не завжди їх реалізовує. Так було у стику Ліги чемпіонів проти "Аякса", у грі з БАТЕ, та й в останніх матчах чемпіонату країни - проти луганської "Зорі" (2:1) та в дербі з "Арсеналом" (3:2). Тож поки ми самі створюємо собі труднощі замість того, щоб домагатися свого", - вважає тренер.

"Причини - частково через невезіння, брак досвіду, виконавської майстерності, почасти - це плата за оновлення складу, та й травми дають про себе знати. Але все стане на свої місця, я упевнений у цьому", - сказав Газзаєв.