Головне

"БАТЕ", "Шериф"... Хто наступний в черзі за скальпом "Динамо"

30.09.2010 23:56 1238 0
"БАТЕ", "Шериф"... Хто наступний в черзі за скальпом "Динамо"

Другий тур Ліги Європи завершився знову з ганебним результатом для київського "Динамо". Після вимученої нічиєї з БАТЕ команда Валерія Газзаєва програла молдавському "Шерифу" з рахунком 0:2.

З трьох ударів у площину воріт столичної команди не було забитого жодного голу... "Шерифу" у цій грі не варто було напружуватися, гості зробили все, щоб не образити господарів.

Забивали цього вечора кияни самі собі. Спочатку Бойко вибив м`яч і влучив у гравця "Шерифа" Єрохіна, від спини якого круглий і залетів у ворота. Потім на арені стадіону був Хачеріді, який зіграв рукою у власній штрафній і пенальті. З 11 метрів господарі пробили влучно і рахунок став 2:0.

На цьому звіт про гру можна було б і завершувати.

А що ж "Динамо"? Не було в цій грі команди "Динамо". Не було ні воротаря, ні захисту, ні нападу, а про гравця, якого називають у футболі плеймеркером, при Газзаєву ми вже і не згадуємо.

Хоча і чого варто очікувати від гри команди, коли голкіпер грає в регбі, захисник у волейбол, а усі інші гравці на полі виконують норматив з марафону.

Про персоналії гравців "Динамо" вже було багато сказано. Таку нічого додати. Але як команда може грати і перемагати, якщо кожен четвертий пас іде в ноги супернику. Як Ярмоленко може забивати голи, коли свої фінтами він заплутує лише свої ноги, а не захисників "Шерифа".

Шевченко, Мілевський - гравці, які мали повести команду вперед, зіграли чи не найгірший матч у своїй кар'єрі. Щось намагався створити Гусєв, який був суперактивний в першому таймі, а в другій 45-хвилинці просто втомився. Це було помітно усім, окрім наставника "Динамо".

Далі з такою грою "Динамо" вже нічого боятися. Гірше вже нікуди. Хоча є. У неділю гра "Шахтар" - "Динамо". З нинішнім рівнем гри команди Газзаєва на "Донбас-Арені" може відбутися чергове показове побиття колись грізного "Динамо".

Коментарі ()