Українська правда

Ребров: Канада зараз переживає справжній футбольний бум

Сергей Шемшученко — 6 жовтня 2010, 17:21

Збірна України не боїться команди Бразилії. Про це заявив один з тренерів національної команди Сергій Ребров.

"Одразу зазначу, що страх - це точно не те відчуття, з яким ми готуватимемося до зустрічі з бразильцями. Повага та інтерес - так. Мені б самому було цікаво зіграти з Бразилією, незважаючи на те, товариський це матч чи офіційний. Така гра - це завжди подія, як для футболістів і тренерів, так і для вболівальників. Тож, очевидно, наші гравці під час матчу з канадцями так чи інакше матимуть це на увазі.

Втім, будемо вирішувати завдання поступово. Хоч Канада й не пробилася на чемпіонат світу від зони КОНКАКАФ, рівень футболу в її збірної - вельми пристойний. А в тому, що країна наразі переживає справжній футбольний бум, я мав шанс пересвідчитися особисто, в команді "Друзів Зідана" нещодавно зігравши там кілька благочинних матчів. На ці ігри збиралося по 40 тисяч уболівальників!

Нам розповідали, що й на матчах національних турнірів відвідуваність зростає відповідно до рівня гри. Краще грають клуби - сильнішою стає збірна, яка намагається поєднувати техніку й атлетизм. Її найкращі гравці - не на останніх ролях у Європі, тож, гадаю, зустріч у Києві буде цікавою та напруженою, - цитує Реброва офіційний сайт ФФУ.