Головне

Товариський матч. Бразилія - Україна 2:0. А хтось чекав іншого?

11.10.2010 23:19 1137 0
Товариський матч. Бразилія - Україна 2:0. А хтось чекав іншого?

Сам факт, що Україна зіграла проти Бразилії, вже - досягнення. Не кожній країні вдається провести спаринг із пентакампеонами. особливо безкоштовно. Це якщо вірити Григорію Суркісу.

Що Україна показала у цьому "досягненні"? Та фактично нічого. Так, був гол. Але з порушенням правил. Хоча, що там було за порушення, знає лише арбітр, який взяття воріт скасував. А зарахуй той м'яч рефері, була б зовсім інша гра. Принаймні хотілося б побачити, як Бразилія бігає по-справжньому.

У будь-якому випадку поразка є закономірною. За перші півгодини підопічні Калитвинцева перейти центральну лінію майже не могли. Те ж продовжилося і у другому таймі. До другого м'яча.

Після того, як рахунок став комфортним для бразильців, вони дозволили пограти і супернику. П'ятиразові чемпіони просто заспокоїлися і стрімголов уперед уже не бігли. А створити щось надзвичайне українцям не вдалося.

Експеримент із Польовим у стартовому складі себе не виправдав. Багатенько помилявся новачок збірної. А гра Мандзюка у центрі оборони заслуговує окремих слів. Це, пригадуючи другий гол. Згадуючи гру з Канадою, можна відверто скати, що ми маємо проблеми саме у центрі захисту.

Попереду ще більше року до старту Євро-2012. Ще можна все виправити. Будемо виправлятися під керівництвом Калитвинцева чи когось іншого, знає лише президент ФФУ. Хоча останні його результати не вражають.

Коментарі ()