Головне

Ярославський буде судитися з ФФУ в Лозанні

19.10.2010 18:44 555 0

Харківський "Металіст" буде подавати апеляцію в Спортивний арбітражний суд в Лозанні на рішення ФФУ про визнання гри "Металіст" - "Карпати" сезону 2007/2008 договірною.

Про це заявив власник "Металіста" Олександр Ярославський, котрий прокоментував рішення Апеляційного комітету ФФУ по цій справі.

"Сьогодні стало відомо про рішення Апеляційного комітету ФФУ, яке стосується горезвісного матчу "Металіст"-"Карпати" трирічної давнини. Це рішення фактично продублювало той незаконний і несправедливий вердикт, який раніше виніс КДК ФФУ. Нехай воно залишиться на совісті тих, хто його приймав.

Я, як і раніше, переконаний у тому, що наш клуб і його співробітникі "чисті". Так само як і в тому, що гра була чесною й повністю відповідала принципам fair play. Металіст не грав, і не буде грати договірних матчів.

Тому я буду добиватися скасування цього несправедливого рішення всіма доступними законними шляхами, у першу чергу - шляхом подачі апеляції в Спортивний арбітражний суд у Лозанні, в якому незалежні й незаангажовані юристи дадуть оцінку рішенню АК ФФУ, - цитує Ярославського офіційний сайт "Металіста".

Коментарі ()