Головне

Данілов: "Динамо", "Дніпро", "Арсенал" та "Кривбас" можуть виключити з Прем'єр-ліги

21.10.2010 14:45 886 0

Керівництво Прем'єр-ліги готове йти на радикальні кроки по відношенню до клубів, які відмовилися передавати до єдиного пулу права на трансляції своїх ігор першості України.

Про це президент УПЛ Віталій Данілов заявив на офіційному сайті Прем'єр-ліги.

"Тендер неможливо було провести через деструктивну позицію "Арсенала", "Динамо", "Дніпра" та "Кривбаса". Вони не виконали головної умови тендеру - не надали гарантійних листів про передачу своїх прав, тобто завадили формуванню єдиного пакету прав, який необхідно було винести на тендер", - жаліється Данілов.

"Згідно зі Статутом Прем'єр-ліги клуби повинні виконувати всі рішення Загальних зборів. У даному випадку мова йде про абсолютне ігнорування норм Статуту ПЛ. В результаті таких дій на клуби можуть бути накладені санкції аж до виключення зі складу Учасників Прем'єр-ліги", - заявив Данілов.

За словами Данілова, питання щодо пулу належить до виняткової компетенції Загальних зборів і він сподівається, що наступні Загальні збори "адекватним чином оцінять вчинки клубів, які не виконали рішення вищого органу управління Прем'єр-ліги".

Коментарі ()