Українська правда

Кварцяний: Команда відчула прем'єр-лігу, і якби не травми...

Сергей Шемшученко — 22 жовтня 2010, 11:46

Луцька "Волинь" поступово покращує свої показники у чемпіонаті України, бо команда потроху звикає до вищого дивізіону, і могла б бути ще вище, якби не травми, котрі переслідують команду.

Про це тренер лучан Віталій Кварцяний розповів "Спорт-Экспрессу в Украине".

"Команда більше відчула прем'єр-лігу. Одна справа грати з представниками оной на Кубок, як це було в нас із запорізьким "Металургом" і "Кривбасом", яких ми пройшли на шляху до півфіналу, а зовсім інша - виступати в самому чемпіонаті. Це зовсім інший підхід", - вважає наставник.

"Були у нас і проблеми зі здоров'ям. Ми не думали, що травматизм у "Волині" буде настільки підвищеним і затяжним. Сьогодні після тривалої перерви перше тренування провів Олег Герасимюк. Рамон Лопес вийшов у Харкові в грі за молодіжну команду, проте "зламався" і знову вибув з ладу - до кінця року. Проблеми зі здоров'ям і в Омоко, якого чекає операція на коліні", - повідомив Кварцяний.

Найбільше посилення у "Волині" потребує лінія оборони Втім. тренер шукає способи, як підсилити і інші ланки команди.

"Приїхав до нас івуарійський півзахисник. Провів одне тренування - і я його відправив. Ще нам потрібен вибуховий нападаючий, так як не виключено, що взимку Павлов може опинитися в іншому клубі - ним цікавляться як в Україні, так і в Росі", - сказав Кварцяний.