Українська правда

Луческу: Гравцям психологічно важко, тому головне - це 3 очки

Сергей Шемшученко — 23 жовтня 2010, 20:41

Програш лондонському "Арсеналу" помітно вплинув на гравців донецького "Шахтаря", тому головне у грі проти полтавської "Ворскли" - відсутність очкових втрат в донеччан.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив Мірча Луческу.

"Хлопці бажали перемогти, але все ж психологічно пройти через той момент, який стався в Лондоні, досить складно. Довелося робити дуже багато змін після матчу в Лондоні, а через це страждає і командна гра - нові поєднання, нові гравці. Найважливішим сьогодні були три очки, які ми завоювали. Цим я задоволений", - сказав Містер".

"Ворскла" - команда, яку ми добре знаємо. Матчі з ними завжди проходять дуже напружено. Особливо можна відзначити їхню гру проти грандів українського футболу - полтавчани добре обороняються і грають на контратаках, вони добре вміють це робити", - оцінив суперник Луческу.

"У них був хороший момент, коли помилився Вася Кобін, після чого ми дали пробити Янузі на протилежному фланзі, і він не потрапив в створ воріт. Втім, думаю, що цього мало для команди, яка претендує на більше в чемпіонаті України", - додав він.

Наостанок румун традиційно поскаржився на суддівство, сказавши, що Тейшейрі легко дали дві картки поспіль, у той час як грубі фоли на наших гравців з боку "Ворскли" не помічалися.