Українська правда

Прем'єр-ліга. "Ворскла" - "Карпати" - рахунок закономірний. ВІДЕО

Сергей Шемшученко — 30 жовтня 2010, 17:17

На матч чемпіонату "Ворскла" виходила з особливим настроєм. Про що свідчить гра, яку показала команда Миколи Павлова в першому таймі. Після поразку 0:3 від "Карпат" в Кубку України, у полтавчан було величезне бажання взяти реванш.

З перших хвилин господарі взяли гру на себе, дуже поспішали, великими силами йшли вперед. Гості зрідка відповідали контратаками, обороняючись на своїй половині. Але те, що полтавчани хотіли забити швидкий гол і відігратись, тільки заважало їм. Удари по воротах Тлумака виходили неточними, або їх вибивали захисники. Можна сказати, що гра була схожою до тієї, що відбулася у Львові, тільки команди помінялися місцями.

На 23 хвилині спроби "Ворскли" взяти ворота Тлумака таки закінчуються на користь господарів. "Карпати" сідають в обороні, а полтавчани ідуть вперед, щоб забити ще. Більшість атак підопічні Павлова розпочинали з лівого флангу, і завершували навісними або прострільними передачами в штрафний майданчик суперника.

"Карпати" виглядали набагато слабкіше, ніж у попередньому матчі. Худоб'яка, який просто таранив захист "Ворскли" у минулому матчі, взагалі не було помітно. Але зусиллями Кузнєцова, Кожанова та Федецького команда навіть створила декілька моментів біля воріт Долганського наприкінці першого тайму.

Другий тайм розпочався без замін. Невідомо, що там сказав Олег Кононов своїм підопічним, але "Карпати" почали грати зовсім у іншу гру, ніж та, яка була в першому таймі. Львів'яни з перших хвилин просто сідають на ворота "Ворскли", що і закінчується голом Кузнєцова. "Карпати" класно комбінували, багато пробивали і тримали в напрузі футболістів з Полтави майже до кінця матчу. Вже під завісу другого тайму почала даватись взнаки втома, і гра перейшла у центр поля.

Був ще спірний гол Безуса, який не зарахував арбітр. І потім фінальний свисток, який зафіксував бойову нічию. Обидва суперника показали класний футбол, бійцівські якості, бажання перемагати. Тому рахунок матчу - закономірний.