Головне

Буряк + Блохін = тренери "Динамо": місія нездійсненна?

04.10.2010 11:57 628 0
Буряк + Блохін = тренери "Динамо": місія нездійсненна?

У президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса після відставки Валерія Газзаєва у голові зародилася нова ідея фікс - команду має очолити тандем екс-гравців клубу Леонід Буряк та Олег Блохін. У ЗМІ проходила ще кандидатура Мануеля Пелегренні. Був ще Славен Біліч, але це все на рівні розмов, або ж щоб показати громадськості, що був серйозний вибір тренера.

Окрім джерел "Чемпіона" про бажання Суркіса, щоб команду очолив Блохін та Буряк, говорить факт листа офіційного фан-клубу "Динамо" за підписом такого собі обожнювача всього шарового, що стосується фан-руху - Петра Лавренюка. У листі до Суркіса-молодшого місцевий фан-рух просить, щоб "Динамо" очолили Чохонелідзе-Буряк-Блохін-Базилевич. Перший і останній для різноманітності думок.

Сам Суркіс також за тандем Блохін-Буряк. Та є кілька "але". По-перше, Суркісу не подобається характер Блохіна і його незалежність у рішеннях і задля цього до нього хочуть підсадити Леоніда Буряка.

По-друге, Блохін це не той тренер, який навіть, втіливши свою мрію - тренувати "Динамо", буде робити це майже безкоштовно. Олег Володимрович до фінансових питань підходить дуже зваженно і за саму ідею в бій не піде.

Тепер щодо взаємодії дуету Блохін - Буряк у "Динамо". Це майже неможливо. Єдиний варіант такого сполучення - гарна фінансова пропозиція для обох від Суркіса.

Усім відомо, що Блохін і Буряк мають не найкращі стосунки, хоча й не показують це в ЗМІ. Апріорі не можливий варіант при якому Блохін і Буряк будуть разом працювати у тренерському штабі, тому що це однаково, що схрестити їжака з лисицею.

Варіант при якому Буряк стане спортивним директором клубу, не варто і розглядати. Тому що ця посада буде практично дублювати роботу Резо Чохонелідзе.

Найреальнішим варіантом на посаді тренера "Динамо" все-таки є Буряк. Він і більш підконтрольний, і, за думкою Суркісів, ще не реалізував себе як тренер.

Найбажанішим же варіантом для вболівальників "Динамо" є тренер Блохін. Наставник, який може психологічно налаштувати команду, струсонути, не послухати і президента клубу. Але Блохін це варіант тимчасовий і максимум на сезон-два, хоча це суб`єктивна думка.

Щоправда існує можливість, що Суркісу вдасться провести генетичне поєднання характерів Блохіна та Буряка у "Динамо", але якщо це відбудеться, то протриває така робоча група не довго...

Коментарі ()