Головне

Ігор Суркіс домовився про зустріч з Блохіним і Буряком

09.10.2010 13:00 372 0
Ігор Суркіс домовився про зустріч з Блохіним і Буряком

Ігор Суркіс мав телефонну розмову з Олегом Блохіним і Леонідом Буряком щодо посади тренера "Динамо".

Про це сам президент київського клубу заявив після товариського матчу Україна - Канада, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Одного разу у телефонному режимі я переговорив з Блохіним і Буряком. Ми домовилися зустрітися пізніше та поспілкуватися. Я поки що взяв тайм-аут, я хочу все осмислити. До завершення сезону команду доведе Олег Лужний. А далі протягом тих двох місяців ми будемо вирішувати", - сказав він.

"Я наразі ні з ким не вів переговори. Я вивчу список кандидатів. У мене для цього є достатньо часу. Потім звужу цей список і буду вести переговори", - додав Суркіс.

Водночас, президент киян не заперечує, що на чолі "Динамо" може залишитися Олег Лужний, якщо покаже результат.

"Будь-яка людина має шанс, якщо продемонструє хорошу якість гри та результат. Якщо це буде співпадати, то цілком можливо. Я думаю, Олег Романович зробить усе можливе, щоб виконати поставлені цілі - грати навесні у Лізі Європи", - пояснив він.

Пригадав Суркіс-молодший, якого провального результату "Динамо" досягло за той час, коли на чолі був Леонід Буряк.

"Буряк тренував "Динамо" короткий період. І цей період був не найкращим у нашій історії. Ми не потрапили ні до Ліги Чемпіонів, ні до Кубку УЄФА. Через це втратили рейтинг і стали "несіяними", - розповів він.

На думку Ігоря Суркіса, Валерій Газзаєв намагався перебудувати "Динамо".

"Ми всі бачили, що грала велика кількість молодих українських футболістів. Можливо, йому не вистачило часу, можливо, ще чогось. Найголовніше, що я можу сказати - він не залишив команду у такому стані, у якому вона була у 2007 році. Є хлопці, які набралися досвіду. От вони мають прогресувати та боротися до кінця", - вважає президент.

"Газзаєв - тренер, який не буде довго сидіти та відпочивати. Думаю, швидше за все, у зимове міжсезоння він отримає пропозиції та знайде свою команду. У "Динамо" не вийшло у нього. Про це шкодую і я, і сам тренер", - підсумував Суркіс.

Коментарі ()