Українська правда

Безус: "Ми втратили той настрій, з яким розпочинали нинішній сезон"

Сергей Шемшученко — 13 листопада 2010, 11:22

Футболісти полтавської "Ворскли" втратили настрій, з яким починали сезон.

Так вважає гравець полтавського клубу Роман Безус, пише fpl.ua.

"Хлопці та тренери працюють по повній програмі, однак результати, дійсно, залишають бажати кращого. Вже встигли забути смак перемоги, адже останній виграш датований ще 26 вересня. Десь ми втратили той настрій, з яким розпочинали нинішній сезон", - сказав він.

"Кілька поєдинків просто не витягнули до кінця, гублячи перевагу на останніх хвилинах. Тоді не вистачало концентрації. А от "Волині" поступились за багатьма показниками. Перш за все, у характері. Ми нічого не могли зробити з луцькою командою - десь зламались психологічно", - продовжив футболіст.

Про гру проти "Іллічівця" футболіст заявив: "Відступати далі нікуди. Дивились останні матчі маріупольців, щоб вивчити сильні та слабкі сторони у грі суперника. Не забуваємо і про матч першого кола, коли поступились вдома 1:3.

На той час "Ворскла" показувала якісний футбол, але не склалось. Програючи по ходу поєдинку, мали б змінити його хід, але значним чином саме я завадив цьому. Вийшовши на поле, за 13 хвилин отримав дві жовті картки та залишив партнерів у меншості. Отже, намагатимусь у суботу реабілітуватись", - закінчив Безус.