Головне

Ліга Європи. Легка перемога "Динамо" над "АЗ Алкмаар"

05.11.2010 00:56 695 0
Ліга Європи. Легка перемога "Динамо" над "АЗ Алкмаар"

Київське "Динамо" наблизило себе до плей-офф Ліги Європи, обігравши у 4 турі в Києві голландський "АЗ Алкмаар" з рахунком 2:0. Гра для команди Олега Лужного давалася легко і невимушено. Однією із причин такоїх легкості, стала слабкість суперника. Зрозумілою стає і легка перемога БАТЕ над голландцями з Алкмаара.

У матчі з "Динамо" гості мали шанс вразити ворота лише в одному випадку - Коваль мав забити сам собі. У другому таймі Коваль ледве не подарував гостям такий подарунок, але вчасно виправився.

У перші 45 хвилин "Динамо" насідало на ворота гостей і лише диво на прізвище Ромеро не давало м`ячу шансів побувати у сітці воріт АЗ. Аргентинський голкіпер у першому таймі тягнув все, що летіло в його ворота і в радіусі 10 метрів.

Щоправда, впевнена гра свого воротаря не надихнула польових гравців. Гості часто помилялися при передачах, а ще правильніше - кожний третій пас був не точний, чи в ноги захисникам "Динамо". Хоча це вже проблеми самих голландців і їх тренера.

У другому таймі "Динамо" швидко взялося за справу. За відсутності Андрія Шевченка, який сумував на лаві запасних, головним голеадором команди знову став Мілевський. Після покеру у грі з "Іллічівцем" форвард вистрілив "дублем". Мав шанси Артем забити і три-чотири голи, але якби не Ромеро.

Загалом, гра АЗ не вразила, більш того розчарувала. Команда відверто не відповідає рівню Ліги Європи і виглядає найслабкішою в нашій групі. "Динамо" ж перш за все знову порадувало результатом. Про рівень гри команди на тлі таких суперників говорити, мабуть, не варто. Підопічні Олега Лужного доклали рівно стільки зусиль, скільки було потрібно для взяття трьох очок, і боротьби з БАТЕ за перше місце в групі.

Коментарі ()