Головне

Ліга Європи. "Карпати" попрощалися з мрією про єврокубкову весну. ВІДЕО

04.11.2010 23:54 474 0
Ліга Європи. "Карпати" попрощалися з мрією про єврокубкову весну. ВІДЕО

Після тривалої безвиграшної серії "Карпати", здавалося, зрушили з місця. Перемога у чемпіонаті над донецьким "Металургом", розгром "Ворскли" у Кубку, а також нічия з тією ж таки "Ворсклою" у Полтаві у першості. Це давало шанси на позитивний результат у протистоянні із "Севільєю".

Та і тренер андалусійців напередодні очної зустрічі у Лізі Європи казав, що "Карпати" досить небезпечний суперник на даному етапі, адже львів'яни були таким собі "пораненим звірем". Як виявилося, легко пораненим...

"Севілья" прагнула реабілітуватися після нищівної поразки у чемпіонаті Іспанії у Барселоні. І це їм вдалося більш, ніж переконливо. У "зелено-білих" за весь матч можна пригадати максимум два епізоди. У середині першого тайму Худоб'як і Гурулі розіграли комбінацію, яку завершив ударом у захисника з вигідної позиції Голодюк. Другий - у компенсований до другого тайму час Федецький з кількох метрів поцілив у поперечину.

"Карпати" знову пропустили швидкий м'яч. Учетверте поспіль. І це аж ніяк не може радувати ні Олега Кононова, ні його тренерський штаб. Але нічого подіяти із цим його підопічні не можуть. Та і загалом за два поєдинки "Севілья" надала своєму супернику мінімум шансів.

На цьому завершилися єврокубкові потуги львів'ян. Ні, звичайно, ще є два матчі. Але ці ігри є у "Карпат", аби довести, що вони можуть хоча б одного разу зіграти на рівних з командою, близькою до топ-рівня. Особливо, це стосується домашнього двобою з "ПСЖ".

Насамкінець зазначимо, що "Карпати" й угорський "Дебрецен" з групи "Металіста" залишаються єдиними командами, які не набрали наразі жодного очка у груповому етапі Ліги Європи.

Коментарі ()