Українська правда

ПФК "Севастополь" виступив із заявою з приводу аварії Піскуна

Сергей Шемшученко — 22 листопада 2010, 13:17

ПФК "Севастополь" виступив із заявою з приводу аварії футболіста команди Владислава Піскуна.

Про це інформає офіційний сайт клубу.

"Трагедія, яка сталася, шокувала весь колектив клубу.

Ми чудово розуміємо свою ступінь відповідальності за подію - адже Владислав член нашої команди, і ми також причетні до того, що трапилося.

Більше трьох місяців Влад Піскун перебував під наглядом лікарів, відновлюючись після травми і, можливо, занадто переживав через свою відсутність на футбольному полі і в основному складі команди.

Його повернення у великий футбол було під питанням. Але ми ніколи не списували Владислава з членів нашого колективу, вірячи в те, що його кар'єра футболіста перебуває в стадії становлення.

На жаль, повернення не відбулося. Сталася біда, яка забрала життя невинних людей, перед якою все стає не настільки важливим.

Колектив ПФК "Севастополь" висловлює співчуття родичам загиблих. Обіцяємо, що керівництво клубу прийме всі необхідні заходи для того, щоб слідство проходило у відповідності з усіма нормами законодавства. Допомога клубом сім'ї загиблих також гарантована.

Те, що сталося повинно стати хоч і гірким, але важливим уроком для всіх нас.

Від імені всього колективу ПФК "Севастополь" приносимо свої вибачення за те, що трапилося. Розуміємо, що ці вибачення не повернуть життя, але, запевняємо вас, що зробимо все можливе, щоб подібне не повторилося ніколи".