Українська правда

Чигринський: Після перерви нам дуже сильно допоміг перший гол

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2010, 07:58

Перед матчем Ліги чемпіонів з "Партизаном" гравці "Шахтаря" були неприємно здивовані станом поля на якому доведеться грати.

Про це розповів захисник донецького клубу Дмитро Чигринський.

"На перематчевому тренуванні ми як побачили це поле ... Воно було в жахливому стані через те, що ось вже стільки днів у Белграді йде дощ. Тому зрозуміло, що команда суперника була більше адаптована до таких умов. Я маю на увазі поле, яке вони, звичайно, краще знають. Ми вийшли на гру з супернастроєм, але в перші хвилини треба було відчути всі ті моменти, про які я вже сказав. Плюс підсвідомо все-таки був тиск, так як ми розуміли ціну цієї гри. Тому спочатку відчувалася нервозність.
Звичайно, хотіли як краще, але в дебюті зустрічі трошки знітилися. Але після перерви нам дуже сильно допоміг перший гол і ми фактично взяли гру під свій цілковитий контроль.

Те, про що нас просив тренер, у другому таймі постаралися виконати. Позбавили суперників м'яча, таким чином, змушуючи їх бігати. Наприкінці матчу у "Партизана" вже особливо не було сил. Крім того, намагалися проводити швидкі атаки, які, за винятком першого гола, призвели до забитих м'ячів. Тобто, в принципі, все закономірно", - цитує захисника офіційний сайт "Шахтаря".