Українська правда

Шааф: Якщо оборонялися ми непогано, то в атаці було багато проблем

Сергей Шемшученко — 25 листопада 2010, 08:12

Після поразки в 5-му турі групового раунду Ліги чемпіонів від "Тоттенхема" (0:3) головний тренер "Вердера" Томас Шааф зізнався, що розчарований результатом, але разом з тим відзначив вдалі дії окремих футболістів.

"Звичайно, результатом ми незадоволені, сподівалися на краще. Але були й позитивні моменти, наприклад, виступ Шмідта на лівому фланзі оборони. У першій половині іноді наш захист виглядав дуже переконливо. Якщо оборонялися ми непогано, то в атаці було багато проблем, і нам не вдалося створити проблеми на чужій половині поля.

Повинні продовжувати працювати, але зараз ми не маємо сил добитися серйозного прогресу, тільки невеликі покращення. У матчі були гарні моменти, але ми як і раніше допускаємо дуже багато помилок в обороні. Коли програєш із таким рахунком, нема сенсу нарікати на когось окремо, адже помилялася вся команда. Нам потрібно постаратися знайти вихід із цієї ситуації. Ми усе ще впевнені в тому, що наш клуб здатний демонструвати футбол більш високої якості", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА.