Головне

Ліга Європи. "Карпати" розділили очки з ПСЖ

16.12.2010 00:05 948 0
Ліга Європи. "Карпати" розділили очки з ПСЖ

Львівські "Карпати" завершили груповий турнір Ліги Європи нічиєю (1:1) у грі з французьким ПСЖ. Цей результат приніс команді Олега Кононова перше і останнє очко в турнірній таблиці групи J.

Для  гостей гра з "Карпатами" практично нічого не вирішувала. Французи забронювали собі путівку в плей-офф турніру ще в минулому турі і приїхали до Львова в послабленому складі.

"Карпати" ж вирішили наостанок грюкнути дверима. Проте сильного враження на французів карпатівці не справили. ПСЖ ще з перших хвилин грав по-результату і не особливо поспішав атакувати. Втім, у захисті гості діяли майже бездоганно, на відміну від тих же "Карпат". Гол в цій грі господарі привезли самі собі. Кожанов обрізався майже в центрі поля, а два гравці "Карпат" не зуміли визначитися, хто ж буде вибивати м`яч зі штрафного і в результаті Луйіндула просунув круглого у ворота Тлумака.

Відігралися "Карпати" доволі швидко. Федецький зі штрафного "пхнув" м`яч, який проскочив поміж ніг Купе - 1:1. Це була чи не єдина помилка в цій грі досвідченого воротаря. Більше небезпечних моментів  у першому таймі не було.

Заключна 45-хвилинка проходила вже не на таких швидкостях. ПСЖ такий результат гри влаштував, а "Карпати" не знали як підступитися до воріт ПСЖ. Щоправда "Карпати" до останнього намагалися вирвати перемогу і такі шанси були. Причому в останні хвилин з дві. Втім Худоб`яку не вистачило влучності, а Гурулі пробив прямо в руки Купе.

Цікаво, але з групи J "Карпати" залишають турнір в компанії дортмундської "Борусії" і хоча б цим можна пишатися або ж зловтішатися.

Коментарі ()