Українська правда

У "Дніпрі" кажуть, що їх засуджують в чемпіонаті України

Сергей Шемшученко — 14 грудня 2010, 14:07

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко заявляє, що у футболі відбуваються "незрозумілі речі", коли грає команда з Дніпропетровська.

"Не хочу ні на кого кивати, але протягом тривалого часу спостерігається однакова картина: як тільки "Дніпро" починає показувати стабільний результат, відбуваються незрозумілі речі. У матчі з "Металістом" зараховують, а потім скасовують під тиском харків'ян гол. Незабаром у грі з "Динамо" була подібна ситуація із призначенням і скасуванням пенальті.

Розумію, що ці слова можуть викликати негативну реакцію: мовляв, "Дніпро" знову плачеться в жилетку й звалює свої проблеми на суддівство. Але факти річ уперта, і вони вказують на те, що в спірних моментах рішення проти нас приймається на порядок більше, ніж на нашу користь. У цьому легко можна переконатися, згадавши чи не будь-яку гру "Дніпра". Напевно, уже набрид приклад із нашою серією з більш півсотні матчів без пенальті. Та й у цьому сезоні у ворота суперників 11- метровий був призначений лише одного разу.

Як відомо, "Дніпро" принципово не працює ні із суддями, ні із суперниками. Коли в команди трапляється спад, нам ніхто не підставляє плече, даруючи очки або пенальті зі штрафними. Кажу це не до того, щоб нам допомагали, а щоб не сприяли іншим. Між іншим, Хуанде Рамос, переглянувши ряд матчів чемпіонату України (не тільки за участю нашої команди), був дуже здивований різним трактуванням правил арбітрами в схожих моментах, - цитує Стеценка офіційний сайт "Дніпра".