Українська правда

Тимощук зустрівся з фанатами

Сергей Шемшученко — 14 грудня 2010, 21:00

Півзахисник "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук зустрівся з фанатами мюнхенського клубу.

Про цн повідомляє championat.ru, посилаючись на "Спорт день за днем".

"Зустріч пройшла добре, як завжди, в приємній обстановці, тому що у нас було достатньо часу, щоб познайомитися, поспілкуватися і навіть пожартувати. Фан-клуб постарався зробити гостю новий сюрприз. Минулого року я був у ролі диригента, який керував оркестром, а цього року фанати запропонували мені зіграти в німецький аналог гри "Хто хоче стати мільйонером?".

Правила були такі ж, як і в телевізійній грі, питання стосувалися історії клубу, якихось значних дат і подій, при відповіді можна було скористатися всім відомими підказками. В ході гри використовував всі підказки, в тому числі і допомогу самих фанатів, дістався до фінального питання, на яке правильно відповів і отримав символічний приз", - розповів Тимощук.

"Питання були схожі, стосувалися моєї ігрової ситуації, чому я граю захисника, а не півзахисника, цікавилися моїми планами на майбутнє. Уболівальників завжди цікавить, що і як відбувається в команді, які взаємини між гравцями, чому склалася досить незвична турнірна ситуація і як ми плануємо з неї виходити", - продовжив він.

"Мені подарували грамоту та пам'ятну тарілку, але і я привіз фан-клубу багато подарунків, в основному це різні пам'ятні сувеніри з автографами, привітав їх з наступаючими святами", - зазначив Анатолій.

Спілкувався сам, була жінка-перекладач, вона була готова допомагати, я її відразу попередив, що, можливо, мені доведеться скористатися її допомогою, тому що я не досконально володію мовою, але до її допомоги звертався рідко. Фанатам сподобалася моя німецька", - підсумував футболіст.