Головне

Алієв: "Якщо клуби домовляться, готовий повернутися до Києва"

27.12.2010 08:38 614 0
Алієв: "Якщо клуби домовляться, готовий повернутися до Києва"

Якщо московський "Локомотив" і київське "Динамо" домовляться, то півзахисник Олександр Алієв готовий перебратися до Києва.

Про це сам гравець сказав у інтерв'ю sport-express.ru.

"Якщо "Динамо" вирішить, що я потрібен команді, буду не проти повернутися. Хочу працювати з Сьоміним, яким би клубом він не керував, і бажаю, щоб здоров'я дозволило йому займатися своєю справою ще багато років", - заявив Алієв.

"Зараз у мене контракт з "Локомотивом", і я зобов'язаний його виконувати. Але повторюся: якщо клуби домовляться між собою, я з величезним задоволенням повернуся до Києва. А вмовляти когось відпустити мене з "Локомотива" не збираюся", - сказав гравець.

На питання, чи незвично працювати без Юрія Сьоміна, українець відповів: "Це життя. Адже я футболіст, тому повинен бути готовий до будь-яких тренерських змін. З таким же успіхом можна стверджувати, що мені було некомфортно звикати до тренерів, з якими працював після Павла Яковенко.

Звичайно, не буду приховувати: мені було дуже прикро, що Юрій Павлович пішов. Але нічого не поробиш - життя ж на цьому не закінчується. Потрібно рухатися вперед".

Коментарі ()