Українська правда

Сьомін: "Дуже хотів повернутися до Києва"

Сергей Шемшученко — 27 грудня 2010, 09:24

Новий головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін дуже хотів повернутися до Києва.

Про це він сказав у інтерв'ю sport-express.ru.

"Крім київського "Динамо" були й інші пропозиції, але зараз не має сенсу про це говорити. Скажу так: дуже хотів повернутися до Києва. Мені комфортно працювалося з Ігорем Суркісом, ми розуміли один одного з півслова. До того ж, у мене чітке розуміння, що від мене хочуть, ясні принципи роботи", - сказав він.

"Мені приваблива концепція побудови команди за рахунок власних вихованців. В "Динамо" ведеться грамотний футбольний бізнес. До того ж, і Валерій Газзаєв, і Олег Лужний залишили мені хороший спадок, стартову платформу для роботи. Залишилося знайти свою "родзинку" і рухатися вперед", - заявив Сьомін.

"Більше того, вважаю помилкою свій відхід з Києва - треба було залишатися. Ми добре закінчили сезон, потрапили в Лігу чемпіонів. Потрібно було далі закріплювати цей успіх. Тож зі спортивної точки зору я допустив прорахунок, повернувшись до "Локомотив". Тепер же навіть не розглядаю варіанту, при якому можу повернутися в московський клуб. З "Локомотивом" ми просто друзі і не більше", - підсумував тренер.