Головне

У Житомирі губернатор змушує голосувати проти Суркіса

30.12.2010 16:25 831 0

У четвер, 30 грудня, має відбутися засідання Виконкому Федерації футболу Житомирської області на якому мають проголосувати за зібрання позачергового Конгресу ФФУ та питання про недовіру до президента ФФУ Григорія Суркіса.

Про це "Чемпіон" повідомив член Виконкому Федерації футболу Житомирської області Олег Янчевський.

"28 грудня відбувся виконком житомирської обласної Федерації футболу, на якому було присутньо двадцять чоловік. Також був присутній заступник виконавчого директора ФФУ Заброда.  Було поставлене питання про вотум недовіри Григорію Суркісу, але більшість членів виконкому підтримують ідею проведення в Україні Євро-2012, тому були проти такого рішення - 14 чоловік проти 6. 

І після цього голова житомирської ОФФ Чернявський відмовився Заброді надати документи.

Члени виконкому зібрались, написали виписку із протоколу і підтримали вотум довіри Суркісу. Тепер ми відвезили ці всі протоколи в ФФУ, а вчора ввечері вони знову почали збирати виконком.

Людей змушують приїжджати на виконком і голосувати проти Суркіса. Особливий тиск вчиняють на тих членів виконкому, які працюють в державних установах.- розповів Янчевський. 

За інформацією "Чемпіона", перед голосуванням членів Виконкому запросили на розмову до губернатора Житомирської області Сергія Рижука.

Нагадаємо, що за ініціювання проведення позачергового Конгресу ФФУ мають виступити 2/3 колективних членів ФФУ.  

Коментарі ()